Lüleburgaz Belediyesi yapımı tamamlanarak hizmete açılan Lüleburgaz Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne bağlanan Mehmetçik Caddesi’ndeki asfalt çalışmasını tamamladı. Belediye 2 bin metrekarelik asfalt çalışmasını 3 gün gibi kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtı.
Sağlık Bakanlığı’nın Lüleburgaz’a kazandırdığı yeni devlet hastanesinin acil servis bağlantı yolu Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yapılarak hizmete açıldı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü başlayan çalışmalar 3 gün gibi kısa sürede bitirildi.
2 bin metrekare asfalt döşendi
Hastanenin yapımının tamamlanmasının ardından vatandaşların hastaneye konforlu bir şekilde ulaşması için hızla çalışmalara başlayan ekipler bu kapsamda Mehmetçik Caddesi’nde 2 bin metrekare asfalt kaplaması yaptı. Bunun yanı sıra aynı güzergahta ekipler 370 metrekare kaldırım çalışmasını da tamamlarken, Diş Hastanesi kısmında bulunan Görkem Sokak’taki çalışmalara da devam ediyor.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Hastane yolu tamam!
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
YAVRU KAYIPLARINA KARŞI HAYVANCILIK DESTEKLERİNDE YENİ DÖNEM
-
KAVAKLI’DA EKİPLER SAHADA: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
-
ETKİNLİK TAKİP SİSTEMİ HAYATA GEÇİRİLDİ
-
KIRKLARELİ’NDE MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNE GÜÇLÜ DESTEK: MALAK BAŞINA 4 BİN TL
-
CHP Kırklareli’nde Yönetim İçin Yeni Kararlar
-
Babaeski’de Yeni Eğitim Yılı Coşkuyla Açıldı
-
SÖĞÜT’TEKİ YÖRÜK ŞÖLENİNDE KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU DA YER ALDI
-
Ağustos 2026 enflasyon verileri açıklandı: Yıllık TÜFE yüzde 31,51
-
Okul Alışverişi Telaşı Başladı: Babaeski’de Kırtasiye ve Marketlerde Yoğunluk
-
Lüleburgaz’da Ayçiçeği Hasat Kontrolleri Sürüyor
-
Atıklarını döken kişiye 60 bin TL ceza
-
Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Marmara Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı’na Katıldı