Ana Sayfa Gündem 3 Nisan 2026 607 Görüntüleme

Çoralı’dan acı haber geldi

21 Mart’ta Lüleburgaz’da yaşanan patlamada ağır yaralanan Eralp Çoralı hayatını kaybetti.

Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi’nde 21 Mart tarihinde sobaya atılan tiner nedeniyle meydana gelen patlamada ağır yaralanan Eralp Çoralı, tedavi gördüğü Kocaeli’nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çoralı, günlerdir süren yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti. Daha önce de Kerem Şengül’ün yaşamını yitirdiği olayda, Eralp Çoralı’nın da hayatını kaybetmesi bölgede büyük üzüntüye neden oldu.

Haber: Hamza DALGIÇ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com