Ana Sayfa Gündem 21 Temmuz 2026 47 Görüntüleme

TAB Genel Başkanı Ali Demir’den Kırklareli Arıcılarına Ziyaret

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Genel Başkanı Ali Demir, Trakya Bölgesi programı kapsamında Kırklareli Arı Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti. Programda bal hasadı öncesi sektörün mevcut durumu, arıcıların ihtiyaçları ve yürütülen ıslah çalışmaları ele alındı.

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Genel Başkanı Ali Demir, Trakya Bölgesi programı kapsamında Kırklareli Arı Yetiştiricileri Birliği ile Kırklareli Islah Arılığını ziyaret etti. Gerçekleştirilen programda, bal hasadı öncesinde bölgedeki arıcılık faaliyetleri değerlendirilirken, sektörün öncelikli ihtiyaçları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Islah Çalışmaları Yerinde İncelendi

Program kapsamında Kırklareli Islah Arılığı da ziyaret edildi. Burada yürütülen ıslah çalışmaları yerinde incelenirken, sürdürülen faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Bölge Birlik Başkanları Bir Araya Geldi

Ziyarete Muğla, Mersin, Balıkesir, İstanbul, Çanakkale, Sakarya, Bolu, Tekirdağ, Edirne ve Bilecik Arı Yetiştiricileri Birliği başkanları da katıldı. Programda sektörün güncel sorunları ile çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ali Demir’den Kırklareli Ekibine Teşekkür

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Ali Demir, kısıtlı imkânlara rağmen büyük bir özveriyle yürütülen çalışmalardan dolayı Kırklareli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nuri Çalışkan ve ekibine teşekkür etti. Demir, yürütülen çalışmaların Türk arıcılığının geleceği açısından önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği’nin, birlik ve dayanışma anlayışıyla üreticilerin yanında olmaya ve arıcılık sektörünü daha güçlü yarınlara taşımaya yönelik çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

30 araç trafikten men edildi

30 araç trafikten men edildi

Tema Tasarım | Osgaka.com