Ana Sayfa Gündem 13 Ağustos 2026 18 Görüntüleme

Vali Turan’a Pehlivanköy’den Pavli daveti

Kırklareli Valisi Uğur Turan, 10 Ağustos 2026 Pazartesi günü Valilik Makamında çeşitli kişi ve kurum temsilcilerini kabul etti. Ziyarette 116. Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırı’na ait davetiye Vali Turan’a takdim edildi.

Kırklareli Valisi Uğur Turan; Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, AK Parti Pehlivanköy İlçe Başkanı Mehmet Ali Peker ve Kadın Kolları Başkanı Ebru Gün, Türkiye İş Bankası Kırklareli Şube Müdürü Selin Öner ile Kırklareli Azerbaycan Evi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arzu Karadağ Yaprak ve dernek yönetimini Valilik Makamında kabul etti.

Pavli Panayırı davetiyesi takdim edildi

Ziyarette Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, Trakya’nın en köklü geleneklerinden biri olan 116. Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırı’na (Pavli Panayırı) ait davetiyeyi Vali Uğur Turan’a sundu.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı

Vali Uğur Turan, Kırklareli Azerbaycan Evi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arzu Karadağ Yaprak ve yönetim kurulu üyelerinden derneğin yürüttüğü kültürel ve sosyal faaliyetler ile yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Turan, konuklarıyla bir süre görüşerek yürüttükleri çalışmalarda başarılar diledi ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Doğal gaz müjdesi

Doğal gaz müjdesi

Tema Tasarım | Osgaka.com