Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla 02 Temmuz 2021 Cuma günü Hüsamettin Mehmet ATEŞ Anaokulu’ nda düzenlenen Karne Dağıtım Törenine katılarak, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdi.
Vali BİLGİN, gerçekleşen karne töreninde 2020-2021 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla yaz tatiline giren ve karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşarak, öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.
KIRKLARELİ VALİLİĞİ BASIN BÜLTENİ
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Vali Bilgin, Karne dağıtım törenine katıldı
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Hıdrellez Şenliğinde File Üstünde Dostluk Kazandı
-
Babaeski’de Bahar Hareketliliği: Çiçek ve Fide Satışları Arttı
-
Çilek Tezgâhlarda Yerini Aldı: Kilosu 200 TL’den Satılıyor
-
Trafik Haftası’nda Babaeski’de Anlamlı Etkinlik…
-
Babaeski’de Anneler Günü Hareketliliği
-
‘Balkan Martavalı’ geleneği yaşatıldı
-
Babaeski’de Sarı Saltuk Baba’nın Manevi Mirası Yeniden Yaşatılacak…
-
Çocuklar Yılan Korkusuyla Yoldan Geçemiyor!
-
Babaeski’de hafta sonu yağış alarmı! Şemsiyeleri hazırlayın
-
Kavaklı’da Yağmur ve Şükür Duası düzenlenecek
-
MHP’de ilçe başkanları toplantısı
-
Vali Turan’dan köy ziyaretleri