Tarımda drone devri başladı. Geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürülüpü’nde DCI Mavic 2 Pro model dronun kurulumu ve uçuş denemesi yapıldı.
Tarımda drone devri başladı. İlk dron denemesi Lüleburgaz İlçe Tarım Müdürlüğü’nde yapıldı. İlerleyen zamanlarda dronların su ürünleri kontrolleri, yem bitkisi kontrolleri ve arazi kontrolleri gibi faaliyetlerde de kullanılması bekleniyor.
KURULUM VE İLK UÇUŞ DENEMESİ YAPILDI
Pilot Lisansı bulunan Korcan Denizhan, Müge Yağcı ve Bahadır Çek, Luleburgaz BİLSEM öğretmenleri ile birlikte; Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne alınan DCI Mavic 2 Pro model dronun özelliklerini tespit edilerek deneme uçuşunuı tamamladılar.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
TARIMDA DRON DEVRİ
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürün Taşıyan Araçlar Denetleniyor
-
BABAESKİ’DE TARIMSAL KONTROLLER DEVAM EDİYOR
-
MEDENİ KANUN 99 YAŞINDA
-
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, “ETC GARAGE”nin açılışına katıldı
-
Babaeski’de Hızır Lokması Etkinliği Büyük Katılımla Gerçekleşti
-
BABAESKİ’DE YETKİLİLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
-
BAŞKAN YAYLA, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık ile Meclis Üyesi Kadir Duran, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı ziyaret etti
-
ÖNEMLİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ
-
Babaeski Belediyesi’nden Renkli Dokunuş: Parklar ve Caddeler Çiçek Açıyor
-
Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Özel Aylin Öğretmen Anaokulu’na Ziyaret
-
BAŞKAN FIRAT YAYLA’YA ANLAMLI HEDİYE