Ana Sayfa Gündem 19 Eylül 2024 807 Görüntüleme

KIRKLARELİ’DE VALİ DEĞİŞİKLİĞİ

2024 yılına ilişkin vali atamaları, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile duyuruldu. Kararname kapsamında 28 ilin valisi yeni görevlere atanırken, birçok ilin valilik makamına yeni isimler getirildi.

Yayımlanan kararnamede, Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin Şırnak Valiliği’ne atandığı açıklandı. Ekici, görev süresi boyunca Kırklareli için önemli çalışmalara imza atmış ve ilimize değerli katkılarda bulunmuştu.

Kırklareli Valiliği görevine ise Bursa-Gemlik Kaymakamı Uğur Turan atandı.

Her iki valiye de yeni görevlerinde başarılar diliyor, Kırklareli Valiliği’nde başlayan bu yeni dönemin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Başvuruda son gün 27 Nisan

Başvuruda son gün 27 Nisan

Tema Tasarım | Osgaka.com