Kavaklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yağmur ve Şükür Duası programı, 09 Mayıs 2026 Cumartesi günü vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesinin amaçlandığı programa tüm halk davet edildi.
Ufuk İN öncülüğünde düzenlenecek etkinlikte vatandaşlar, rahmet, bereket ve huzur için hep birlikte dua edecek. Kavaklı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Dualarımızı birlikte semaya yükseltmek, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı güçlendirmek için tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarız” ifadelerine yer verildi.
Program, 09 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.
Vatandaşların yoğun katılım göstermesi beklenen etkinlikte, manevi atmosferin yanı sıra birlik ve beraberlik mesajları da verilecek.
HABER: Hakan AKKAYA