Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. KTSO Başkanı Soner Ilık yayınladığı mesajında; “Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan Muhtarlık Teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
KTSO Başkanı Soner Ilık yayınladığı mesajında; “Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan Muhtarlık Teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır.
Muhtarlarımız, en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir özveri ve sevgiyle görevlerini yerine getiren tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, halkımıza hizmet yolunda birlikte yürüyeceğimizi belirterek; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ILIK, MUHTARLARI KUTLADI
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Kırklareli’nde Sağlık Turizmi Masaya Yatırıldı
-
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Eğitim Planlaması Masaya Yatırıldı
-
Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli CHP’den İstifa Etti
-
Babaeski’de 8 Saatlik Planlı Elektrik Kesintisi
-
Çalışmalar Yüzde 33’e Ulaştı
-
CHP Kırklareli İl Başkanlığına Özgür Kaya Atandı
-
Babaeski Devlet Hastanesi Personeli Bebek Dostu Sempozyumunda
-
Babaeski Müftülüğü’nden Kıble Tartışmalarına Resmi Yanıt
-
Vali Uğur Turan’dan Demirköy’de Sahil Güvenlik Ziyareti
-
Haziran Ayında İşsizlik Geriledi: Oran Yüzde 7,6’ya Düştü
-
Babaeski 38 Dereceyi Gördü! Kavurucu Sıcaklar Etkisini Artırıyor
-
CHP Kırklareli İl Başkanlığına Özgür Kaya Görevlendirildi