CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun Çalışma Ziyaretleri hakkında yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti;
TBMM’nin tatile girmesinin hemen ardından seçim bölgemizde başladığımız çalışmalarımızın ikinci gününde STK’ları ve vatandaşlarımızı ziyaretlere devam ediyoruz.
03 Ağustos 2021 tarihinde;
Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesi, Kırklareli Spor Kulübü, Türk Anneler Derneği Kırklareli Şubesi, Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretleri yaparak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.
Tüm STK’lara ve değerli yöneticilerine gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Ardından Eski Hastane Caddesi’nde esnafımızın dertlerini dinlemeye devam ettik ve daha sonrada İnece Belde’mizi ziyaret ettik.
Özellikle geçen hafta ülkemizin dört bir yanında başlayan ve hala bazı bölgelerde devam eden orman yangınlarına karşı iktidarın çaresiz kalması, organize olamaması, zamanında gerekli müdahaleleri yapamaması nedeniyle vatandaşlarımız tepki ve üzüntülerini, çaresizliklerini dile getirmektedirler.
Ayrıca her gün sınırlarımızdan yüzlerce insanın kontrolsüz bir şekilde ülkemize girmeye devam etmesi vatandaşlarımızın gelecek kaygılarını büyütmektedir.
Bu tepki ve kaygılara ilave olarak, pandemi ve pandemiye bağlı ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımız artık sorunlarına çözüm bulan bir yönetim ve iktidar talep etmektedir.
Artık değişim zamanı, vatandaşlarımız daha güzel bir yaşamı hak etmektedir.
Umudun ve çözümün adresi CHP’dir. Saygılarımla
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Gündoğdu; “Artık Değişim Zamanı, Vatandaşlarımız Daha Güzel Bir Yaşamı Hak Ediyor”
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Kırklareli’nde Sağlıklı Hayat Merkezlerine Davet
-
1987’den Bu Yana Kalitenin ve Güvenin Adresi: Babaeski’de Berk Pen Farkı
-
Babaeski Fatih Caddesi’nde Asfalt Seferberliği Başladı! Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
-
Lüleburgaz’da Koruyucu Ailelik Paneline Yoğun İlgi
-
Mehmetçik Caddesi’ne 120 fore kazık
-
Kırklareli’nde Akıllı Atık Yönetimi Dönemi Başlıyor
-
Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Güven Tazelendi:
-
Lüleburgaz’da İzinsiz Hayvan Kesimine 350 Bin Lira Ceza
-
Kırklareli’nde Yerli Kabak Çeşitleri Mercek Altında
-
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Temmuz Dönemi Gebe Okulu Kayıtları Başladı
-
ELİT İLETİŞİMDEN UYARI!
-
MHP Babaeski’den Vize ve Lüleburgaz Teşkilatlarına Tebrik Mesajı