Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Emeği” sergisi 9 Haziran 2023 Cuma günü ziyaretlere açıldı.
Açılış töreni Kırklareli Valisi Birol Ekici, Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici Hanımefendi, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve eşi Mina Yüce Hanımefendi, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet Arslan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet Arslan gerçekleştirdiği konuşmasında,
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezimizin her yaştan insanımıza, talepler doğrultusunda, uygun olan her yerde kurslar açarak eğitim verdiğini, kışladaki Mehmetçiğimize, Huzurevindeki yaşlımıza, okuma yazma bilmeyen yurttaşlarımıza, çalışanımıza, emeklimize el sanatları, yabancı dil, işaret dili, el sanatları, giyim, spor, takım ve bireysel hemen hemen her çeşit kurs açıldığını ve 2022 yılında 1579 kurs 28447 kursiyerimize hizmet verildiğini belirtti.
Çok yoğun bir katılım ve ilgi olan “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Emeği” sergisinde yer verilen eserlerde büyük beğeni aldı. Tamamı el emeği olan ahşap ürünler, portreler ve çeşitli ürünler protokol üyeleri tarafından yakından incelendi. Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Protokol üyeleri emeği geçen kursiyerlere ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
KIRKLARELİ
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
“Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Emeği” sergisi ziyarete açıldı
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Deprem Farkındalığı Standı
-
Müftülükten İrşad Programı
-
Ramazan Bereketi
-
Pulmoner Rehabilitasyon Haftası Başladı
-
Babaeski’de Afet Farkındalığı
-
Marşın Yıldızı
-
Bir Tutam İyilik Projesi
-
“Sağlıklı Omurga, Sağlıklı Gelecek”
-
Haşereye Geçit Yok
-
MHP Babaeski’den Ankara İftarı
-
Minik Kalpler Camide
-
Finans Camiası Buluştu