Babaeski’de bulunan Alpullu Şeker Fabrikası Doğal Sit Alanı, Bakanlık Makamının 15.04.2020 tarihli ve 88130 sayılı OLUR’ u ile kısmen “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı ” ve kısmen “Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” olarak tescil edildi.
Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 15.04.2020 tarihli ve 88130 sayılı “Olur”u ile kısmen “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve kısmen “Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” olarak tescil edildiğini duyurdu.
“Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı” statüsündeki Alpullu Şeker Fabrikası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı karar ile kısmen “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve kısmen “Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” olarak tescil edildi.
Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 15.04.2020 tarihli ve 88130 sayılı “Olur”u ile kısmen “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve kısmen “Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” olarak tescil edildiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, “27 Ekim 2017 tarihli ve 30223 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” in 2. Maddesinin (j) bendinde yer alan “Anıt ağaçlar hariç, tabiat varlıklarının ve doğal sit alanlarının tescil kararları Resmi Gazete’ de yayımlanır ve Bakanlığın internet sayfasında bir ay süre ile duyurulur.” hükmü gereği ekteki haritada belirtilen doğal sit alanının tescili tebliğ olunur” denildi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Alpullu Şeker Fabrikası tescillendi
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Babaeski Halk Otobüslerinde Yaz Saati Uygulaması Başladı
-
Yaz Sıcaklarında Bir Kap Su, Bir Kap Mama Hayat Kurtarıyor
-
Murat Zortul’dan Antalya’da Önemli Buluşma
-
Kırklareli’nde Altyapı Mesaisi: Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı
-
Srebrenitsa Şehitleri Kırklareli’nde Dualarla Anıldı
-
Kemoterapi Hizmetleri Kırklareli’nde Masaya Yatırıldı
-
Çiftçilere Tarımsal Üretim ve Anız Yangını Uyarısı
-
Yaz Meyveleri Babaeski Pazarında Cep Yakıyor
-
50. Babaeski Tarım ve Kültür Festivali’nde Yıldız Yağmuru
-
ALEVLER YOLU KAPATTI! MALKARA YOLUNDA TRAFİK DURDU
-
Geçmişten Günümüze Miras: Babaeski’nin Asırlık Emaneti Semiz Ali Paşa Külliyesi
-
Babaeski Pazarında Bamya Fiyatı Geriledi! Kilosu 250 TL’ye Düştü