Ana Sayfa Bölge, Gündem 15 Kasım 2021 1204 Görüntüleme

Kırklareli’de “Bi Hareketine Bakar Hayat” Emniyet Kemeri Uygulaması Vali BİLGİN’ in yönetim ve koordinasyonunda gerçekleşti…

 

Trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması ve kamuoyu farkındalığının artırılması amacıyla İçişleri Bakanlığımızca “Bi Hareketine Bakar Hayat” mottosu ile hayata geçirilen kampanyanın “Emniyet Kemeri Uygulaması” 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 15. 30 ‘da ülke geneli ile eş zamanlı olarak İlimizde ve tüm ilçelerimizde Kırklareli Valisi Osman BİLGİN’ in yönetim ve koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Vali BİLGİN’ in katılımıyla Özgürlük ve Demokrasi Meydanında gerçekleşen “Emniyet Kemeri Uygulaması” nda sürücülerimize rehberlik edici bilgilendirmeler ve uyarılarda bulunarak, tanıtım broşürleri ile kampanya promosyonları olan maske ve araç kokusu dağıtımı gerçekleştirildi.

Unutmayalım!

Trafikte emniyet kemeri kullanımı yaralamalı kazalarda riski yüzde altmış azaltmaktadır.

Güvenli trafik Bİ HAREKETİNİZE BAKAR.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com