28 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Kanuna göre, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun, Kamu Kurumları ile 50’ den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için yürürlüğe girmesi 31 ARALIK 2023 tarihine kadar ertelendi.
Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada; , Kamu Kurumları ile 50’ den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için yürürlüğe girmesi 31 ARALIK 2023 tarihine kadar ertelendiği duyuruldu.
Yapılan açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi:
“6331 sayılı Kanunun 38. Maddesi gereğince Kamu Kurumları ile 50’ den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için İş Güvenliği Uzmanı ve İşyeri Hekimi görevlendirilmesi zorunluluğu 1 Temmuz 2020 tarihinde yürürlüğe giriyordu.
Bu düzenleme, Kanunun çıktığı tarihten bu yana 3 kez ertelenmişti. 28 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Kanuna göre, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun, Kamu Kurumları ile 50’ den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için yürürlüğe girmesi 31 ARALIK 2023 tarihine kadar ertelenmiştir.”
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
2023 sonuna kadar ertelendi
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
“Gelecek Kuşaklara Daha Güzel Bir Dünya Bırakabilmek İçin Doğamızı ve Ormanlarımızı Koruyalım”
-
“Onlarla hayat daha anlamlı, daha renkli ve daha eğlencelidir”
-
HALKIN HİZMETKÂRI, BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ
-
“Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 20’ncisi Kırklareli TSO’da yapıldı
-
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Ekotürk TV Ana Haber Canlı Yayınına Konuk Oldu
-
Kırklareli TSO’da “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Sınavı” Gerçekleştirildi
-
Kültür ve Sanata Yeni Bir Soluk
-
“Parça Tesirli Pazarlar” Sahne Alıyor!
-
Babaeski Tuning Grubu’nun Geleneksel Çay Etkinliği Yoğun İlgi Gördü
-
Kavaklı Belediyesi’nden Yoğun Çalışma: Köprü, Çevre ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
-
MART DOKUZU ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
-
Başkan Dr. Fırat Yayla, Büyükmandıra Hürriyet Mahallesi’ndeki İftar Programına Katıldı