Ana Sayfa Gündem 3 Kasım 2017 1605 Görüntüleme

Resim Sergisi ve Kan Bağışına Çağrı

29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanmakta olan “Kızılay Haftası” nedeniyle öğrenciler arasında “Kızılay” konulu resim yarışması düzenlendi.

Haber:Hicran SÜNGÜ

Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Kızılay Babaeski Şube Başkanı Necip Fıçıcı şunları dile getirdi; “İstedik ki çocukların gözünde Kızılay nedir, nasıl bir Kızılay hayal ediyorlar? Bu düşüncelerini nasıl resmediyorlar? Bunu  öğrenmek için İlçemiz ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında resim yarışması düzenleyerek dereceye girecek resimleri sergilemeye karar verdik.

Çocuklarımızın düşüncelerini yansıttığı, hayallerini çizgilerle buluşturduğu bu resimleri görebilmeniz için 04 Kasım Cumartesi günü Hükümet Konağı önünde saat 11.00 de  açılışını yapacağımız resim sergimize  bekliyoruz.

Resim sergisinin yanı sıra  Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle  gönüllü kan bağışı kampanyası da düzenlemiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi kan, olmazsa olmazdır. Kan, yapay olarak üretilemeyen bir dokudur, tek kaynağı sağlıklı diğer bireylerdir. Kan bağışı, bir insana yaşaması için verilebilecek en önemli armağandır.

04 Kasım  Cumartesi günü 11.00-19.00 saatleri arasında yapılacak olan kampanyaya katılımlarınızı bekliyoruz.”

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com