Ana Sayfa Gündem 25 Ekim 2025 68 Görüntüleme

Ziraat Bankası’ndan Kırklareli TSO’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Kırklareli TSO) yeni hizmet binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şube Müdürü Şinasi Kızılarslan ve Ticari Krediler Portföy Yetkilisi Caner Ceylan, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ziyarette, Ziraat Bankası yöneticileri yeni hizmet binasının Kırklareli iş dünyasına hayırlı olmasını dileyerek, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, şu ifadeleri kullandı:

“Yeni hizmet binamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan T.C. Ziraat Bankamızın değerli yöneticilerinin ziyareti bizim için yalnızca bir temenni değil; aynı zamanda birlik ve dayanışmamızın güçlü bir göstergesidir. Bu vesileyle hem ziyaretlerine hem de güzel dileklerine gönülden teşekkür ediyor, hep birlikte daha güzel bir Kırklareli için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.”

Ziyarette ayrıca, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak Ziraat Bankası’nın çalışmaları ve Kırklareli TSO’nun projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şube Müdürü Şinasi Kızılarslan, her zaman oda üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirterek, “Kırklareli’nin ekonomik gelişimi için Oda ile her türlü ortak çalışmaya hazırız.” dedi.

HABER: ALEYNA ŞEYMA DARCANLI

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com