Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ziyaretinde önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Özalp, TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Ankara’daki makamında bir araya geldi.
Görüşmede, belediyeler arası iş birliği, yerel yönetim projeleri ve ortak çalışmalara dair değerlendirmeler yapıldı. Başkan Özalp, Vize ilçesi için yürütülecek projeler ve destek mekanizmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin şehirlerin kalkınması ve belediyeler arasındaki koordinasyon açısından önemine dikkat çeken Özalp, bu tür görüşmelerin ilçeye hizmet açısından yol gösterici olduğunu vurguladı.
Başkan Seçer, görüşmede yerel yönetimlerin projelerini desteklemenin ve deneyim paylaşımının önemine değinerek, Vize Belediyesi ile iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
Toplantı sırasında, özellikle altyapı, sosyal hizmetler ve belediye projelerinin geliştirilmesi konularında bilgi alışverişi yapıldı ve olası iş birlikleri masaya yatırıldı.
Görüşme, Vize Belediyesi’nin ilçede sürdürülebilir hizmetler sunma hedefi doğrultusunda olumlu bir adım olarak değerlendirildi ve her iki taraf da ilerleyen dönemde ortak çalışmalara devam etme kararı aldı.
HABER: EZGİ BALMUMCU