Kırklareli Müftüsü Aydın Yığman, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle sürdürülen ”Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kurban bağışı kampanyasına katılarak, vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.
HABER: SEVDE GÜL MALİT
Kırklareli Müftüsü Aydın Yığman, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle sürdürülen ”Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kurban bağışı kampanyasına katılarak, vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.
Kırklareli Müftülüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen kurbanların, İslami usullere uygun şekilde kesilerek yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirten İl Müftümüz, imkânı olan vatandaşları Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışı yapmaya davet etti.” Denildi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
VEKALET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Kırklareli OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi
-
Sürdürülebilir Balıkçılık İçin Denetimler Titizlikle Yürütülüyor
-
OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDE GÖREV TESLİMİ TAMAMLANDI
-
Öğrencilere Su Verimliliği ve Gıda İsrafı Eğitimi Verildi
-
Babaeski’de Tohumluk Bayileri Düzenli Olarak Denetleniyor
-
BABAESKİ’DE ÖĞRENCİLERE HAYAT KURTARAN EĞİTİM
-
EKİPLER SAHADA, ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
-
Lüleburgaz’da Cumhuriyet Coşkusu Derya Uluğ Konseriyle Taçlanacak
-
SPORUN GELECEĞİ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
-
Ziraat Bankası’ndan Kırklareli TSO’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti
-
GENÇLER İÇİN YENİ FIRSAT
-
Vize Belediye Başkanı Özalp, Türkiye Belediyeler Birliği’nde Başkan Vekili Seçer ile Görüştü