Ana Sayfa Gündem, Spor 17 Ekim 2023 291 Görüntüleme

Kırklarelispor’a moral kahvaltısı

TFF 2.Ligde Beyaz Grupta 8 maçta sadece 3 puan alabilen ve galibiyetle henüz tanışamayan Kırklarelispor için Ghia Cafe’de moral kahvaltısı organize edildi.

Kötü günleri geride bırakmayı amaçlayan Kırklarelispor sosyal etkinliklere hep beraber katılarak takımdaşlık duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Kırklarelispor;

‘’Takımımız, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımız Ghia Cafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Her zaman olduğu gibi bizleri Ghia Cafe’de ağırlayan işletme sahibi Şevket Çalışkan Bey’e teşekkür ederiz’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com