Ana Sayfa Gündem 10 Mart 2026 2167 Görüntüleme

Kadınlar Bir Arada 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü, anlamlı bir iftar etkinliğiyle kutladı. Babaeski’de kadın dayanışmasının ön plana çıktığı gecede, yüzlerce kadın bir araya gelerek hem Ramazan sofrasında buluştu hem de 8 Mart’ın toplumsal ve kültürel önemini paylaştı. Etkinlik, hem manevi hem de sosyal bir buluşma niteliği taşıyarak katılımcılardan büyük beğeni topladı.  

Babaeski Çamlık Aile Düğün Salonu A Blok’ta gerçekleşen organizasyon, CHP Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Balmumcu ve yönetimi tarafından özenle hazırlandı. Babaeski’nin yanı sıra çevre beldelerden gelen kadınlar ve CHP kadın yöneticileri etkinliğe katıldı. CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP Babaeski İlçe Başkanı Zafer Çevik ve diğer protokol üyeleri de programa iştirak ederek etkinliğe destek verdi. 

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen akşam yemeği, kadın dayanışması ve toplumsal birliğin güçlü bir göstergesi oldu. Katılımcılar, hem Ramazan ayının manevi havasını hissetti hem de Kadınlar Günü’nün değerini birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı. 

CHP Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Balmumcu, etkinlik sırasında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı, katılan kadınlara teşekkür etti ve onlara sevgi dolu mesajlar iletti. Balmumcu, bu özel günde bir arada olmanın ve kadınların birbirine destek olmasının önemine değindi; kadınların gücünün, toplumun gücünü artırdığını ifade etti. 

CHP Babaeski İlçe Başkanı Zafer Çevik ise kadınların hayatın her alanındaki vazgeçilmez rollerine dikkat çekti. Çevik, “Kadınlarımız, aileyi, toplumu ve geleceğimizi şekillendiren en değerli güçtür. Kadınların emeği, fedakârlığı ve mücadelesi her zaman takdiri hak ediyor. Bu özel organizasyon için kadın kolları yönetimine teşekkür ediyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi. 

Gece boyunca kadınlar, samimi sohbetler ve dayanışma mesajlarıyla bir araya geldi. Babaeski’de kurulan iftar sofrası, kadınların birliğinin, sevgisinin ve dayanışmasının en güzel simgelerinden biri olarak hafızalarda yer aldı. Katılımcılar, hem Ramazan ayının manevi huzurunu hem de 8 Mart’ın kadın dayanışmasının coşkusunu birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. 

HABER: SUDE EKER 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com