Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, odanın yeni hizmet binasında Kırklareli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Recep Tuna ve Mehmet Tuna’yı ağırladı. Ziyaret, dostane bir atmosferde gerçekleşirken, karşılıklı iyi dilekler ve iş birliği mesajları ön plana çıktı.
Odaya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan konuklara teşekkür eden Başkan Soner Ilık, yeni hizmet binasının sadece bir mekân değil, aynı zamanda Kırklareli’nin ekonomik ve ticari vizyonunun sembolü olduğunu ifade etti. Ilık, “Odamızın yeni hizmet binası, üyelerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmamızın önünü açacak, Kırklareli’nin ticaret hayatına yeni bir dinamizm kazandıracaktır.” dedi.
Recep Tuna ve Mehmet Tuna’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ilık, bu tür buluşmaların kentteki ticari dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Ilık, “Bu nazik ziyaret bizim için yalnızca bir ‘hayırlı olsun’ temennisi değil, aynı zamanda birliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışmamızın güçlü bir göstergesidir.” ifadelerini kullandı.
Kırklareli ekonomisinin gelişiminde üyelerin katkısının büyük olduğunu belirten Başkan Ilık, “Alın teriyle, emeğiyle, üretimiyle ilimize katkı sağlayan her bir üyemiz bizim için çok kıymetlidir. Birlikte hareket ederek Kırklareli’nin ticaretini daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.” dedi.
HABER: ALEYNA ŞEYMA DARCANLI