Şeker Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri sahibi ve Babaeski Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Sarıbaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Babaeski Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aylin Ayaz’ı ziyaret etti.
Ziyarette basın mensuplarının toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde üstlendikleri önemli göreve dikkat çeken Sarıbaş, “Basın çalışanlarının emekleri her zaman takdire şayandır. Halkımızın sesi olan sizlerin, meslek bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Babaeski Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aylin Ayaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı günde ziyaretiniz bizleri mutlu etti, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Mustafa Sarıbaş’ın bu anlamlı ziyareti, basın ve esnaf camiası arasındaki dayanışmanın ve iş birliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.
HABER: EZGİ BALMUMCU