Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde, ilçedeki öğretmenler ve öğrencilerin katkılarıyla hazırlanan “Anneler Günü Şiir Dinletisi” programı, anlamlı ve duygusal anlara ev sahipliği yaptı. Programa, Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan ve Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla da katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Programda öğrenciler tarafından seslendirilen şiirler ve büyük emeklerle hazırlanan videolar izleyenleri derinden etkiledi. Evlatların dilinden annelere duyulan sevgi, saygı ve minnet duygularının ifade bulduğu dinleti, salonda duygusal anlar yaşattı.

Etkinlik sonrası açıklamada bulunan Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, “Öğrencilerimizin yürekten seslendirdiği şiirler, bu anlamlı günde hepimizi derinden duygulandırdı. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, yürekleriyle sahneye çıkan sevgili öğrencilerimize ve katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle kutluyorum,” ifadelerini kullandı.
HABER: AYLİN AYAZ