Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitimin verildiği EBA TV ve TRT yayınlarını, evlerinde televizyon olmadığı için takip edemeyen 13 öğrenci için başlatılan çalışma sonucu 13 öğrencinin evine televizyon alındı. Vali Bilgin; “En kısa sürede ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti yapılarak, 13 uydulu televizyonu aldık.” Dedi.
Kırklareli Valis Osman Bilgin’in talimatı ile başlatılan çalışma kapsamında, uzaktan eğitimin verildiği EBA TV ve TRT yayınlarını, evlerinde televizyon olmadığı için takip edemeyen 13 öğrenci olduğu tespit edildi.
Evlerinde televizyonları olmadığı belirlenen 13 öğrenciye Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca televizyonları alındı.
Konu ile ilgili olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin “Her zaman olduğu gibi bu zor günlerde sağlık ve eğitim birinci önceliğimizdir” diyerek; şunları ifade etti: “En kısa sürede ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti yapılarak, 13 uydulu televizyonu aldık. Çocuklarımız bizim için çok önemli, eğitimleri her şeyden daha önemli. Her zaman onların iyi bir eğitim almaları için yanındayız. Her zaman olduğu gibi bu zor günlerde sağlık ve eğitim birinci önceliğimizdir.” dedi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Artık Televizyonları Var
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
YAVRU KAYIPLARINA KARŞI HAYVANCILIK DESTEKLERİNDE YENİ DÖNEM
-
KAVAKLI’DA EKİPLER SAHADA: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
-
ETKİNLİK TAKİP SİSTEMİ HAYATA GEÇİRİLDİ
-
KIRKLARELİ’NDE MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNE GÜÇLÜ DESTEK: MALAK BAŞINA 4 BİN TL
-
CHP Kırklareli’nde Yönetim İçin Yeni Kararlar
-
Babaeski’de Yeni Eğitim Yılı Coşkuyla Açıldı
-
SÖĞÜT’TEKİ YÖRÜK ŞÖLENİNDE KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU DA YER ALDI
-
Ağustos 2026 enflasyon verileri açıklandı: Yıllık TÜFE yüzde 31,51
-
Okul Alışverişi Telaşı Başladı: Babaeski’de Kırtasiye ve Marketlerde Yoğunluk
-
Lüleburgaz’da Ayçiçeği Hasat Kontrolleri Sürüyor
-
Atıklarını döken kişiye 60 bin TL ceza
-
Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Marmara Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı’na Katıldı