Türk Kızılayı Babaeski Temsilciliği yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Babaeski köylerinde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor. Hem Kızılay’ın yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor hem de bayramlaşıyorlar.
HABER: SEVDE GÜL MALİT
Türk Kızılayı Babaeski Temsilciliği yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Babaeski köylerinde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Türk Kızılayı Babaeski’de vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
Türk Kızılay’ının gönderdiği gıda ve hijyen kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtan Türk Kızılayı Babaeski temsilciliği yetkilileri, ayrıca vatandaşlarla bayramlaştılar. Türk Kızılay Babaeski temsilciliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Babaeski köylerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Türk Kızılay’ın göndermiş olduğu gıda ve hijyen kolilerini götürüp Kurban Bayramlarını kutladık..” denildi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
HEM YARDIMLAŞIYORLAR HEM BAYRAMLAŞIYORLAR
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
BABAESKİ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞ ODAKLI YENİ UYGULAMA
-
BABAESKİ’DE KARNE SEVİNCİ
-
BAŞKAN YAYLA: 2026 HEDEFLERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
-
ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
-
Buzlanmaya Karşı Kesintisiz Mücadele
-
2026 Hedefleri Konuşuldu
-
BAŞKAN YAYLA: KIŞA KARŞI SAHADAYIZ
-
Başkan Yayla’dan Sıcak Pazar Kahvaltısı
-
Babaeski Belediyesi Olumsuz Hava Şartlarına Rağmen Çalışmalarını Sürdürüyor
-
Başkan Yayla: Söz Verdik, İmzaladık
-
Kofçaz’da Üreticilere Bitki Koruma Ürünleri Uygulamaları Eğitimi
-
Kavaklı Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci