Ana Sayfa Gündem 30 Eylül 2025 433 Görüntüleme

Babaeski Atatürk Ortaokulu’ndan LGS Velilerine Bilgilendirme Toplantısı

Babaeski Atatürk Ortaokulu, öğrencilerin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlık sürecinde başarılarını desteklemek amacıyla velilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda, öğrencilerin sınav sürecinde motivasyonlarını artıracak yöntemler, etkili ders çalışma teknikleri ve ailelerin evde verebileceği destekler ele alındı. Veliler, çocuklarının akademik başarılarını artırabilecek uygulamalar hakkında detaylı bilgiler edindi.

Okul Müdürü Serkan Arslan, toplantının önemine dikkat çekerek, “LGS hazırlık sürecinde öğrencilerimizin başarısını desteklemek amacıyla düzenlediğimiz veli toplantımızı verimli bir şekilde tamamladık. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Atatürk Ortaokulu yönetimi, veli-okul iş birliğinin eğitim sürecindeki kritik rolünü vurguladı. Müdür Arslan, ailelerin rehberliğinin öğrencilerin akademik gelişiminde büyük katkı sağladığını belirtti.

Okul yönetimi, bu tür toplantıların hem öğrencilerin hem de velilerin sınav sürecine daha bilinçli yaklaşmalarına katkı sağladığını, LGS hazırlıklarını daha verimli ve sağlıklı bir şekilde yürütmeyi hedeflediklerini açıkladı.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com