Ana Sayfa Gündem 6 Kasım 2019 679 Görüntüleme

Başkan Çölgeçen muhtarlara bilgisayar hediye etti

Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, muhtarlarla bir araya geldiği belediye de Büyükmandıra Beldesi’nin 4 mahalle muhtarına, 4 dizüstü bilgisayar vererek muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Umut AL

Büyükmandıra Belediye Başkanlığı’nda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Çölgeçen, mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha sağlıklı hizmet etmelerine yardımcı olduklarını belirterek, “Tüm muhtarlarımıza 4 dizüstü bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Hatip Mahallesi Muhtarı Tekin Genli, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ercan Göç, Paşa Mahallesi Muhtarı Hasan Şaban Gonçe, Şamdani Mahallesi Muhtarı Hasan Albayrak’ta, Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen’e teşekkürlerini sundular.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com