Ana Sayfa Gündem 17 Ocak 2019 1588 Görüntüleme

“Gazetecinin emeği takdire şayandır”

Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber: Umut AL

Başkan Kırcı yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ve tek basın toplantısını 16 Ocak 1923’te İzmit’te gerçekleştirdiği bilinmektedir. 16 Ocak sadece basın dünyasının değil Türkiye Cumhuriyeti için de çok önemli dönem noktasıdır.

“GAZETECİ ZAMAN MEKAN DEMEZ”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları yurdun dört bir tarafından kurtuluş mücadelesini tüm halkın desteğiyle birlikte vermişlerdir. O dönemde basınımızın desteğini de almak amacıyla halkı bilgilendirmek ve Cumhuriyet’i anlatmak amacıyla bu basın toplantısını gerçekleştirdi.

Halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için özverili bir şekilde çalışan gazetecinin emeği takdire şayandır. Çünkü gazeteci zaman mekan demez. Gece gündüz kar kış demez. Türk Dünyası Gazeteciler Zirvesi’nin basın camiasında yeni ufuklar açmasının temenni ediyor, gününüzü kutluyorum.16 Ocak Basın Onur Günümüz kutlu olsun.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kürşat Kostak yuvada kaldı

Kürşat Kostak yuvada kaldı

Tema Tasarım | Osgaka.com