Lüleburgaz’ın Yıldırım Mahallesinde İmam Ali Camii’nde düzenlenen Aşure Günü ve Kerbela Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.
Programa katılan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam açıklamalarında; ‘’Lüleburgaz İlçemiz Yıldırım Mahallesi’nde unutulmaz bir gün geçirdik. İmam Ali Camii’nde düzenlenen Aşure Günü ve Kerbela Şehitlerini Anma Programı’na katıldık.
Aşure günü, dayanışma ve paylaşma ruhunu bir araya getirdi. Komşularımız ve cami cemaatiyle birlikte anlam dolu anılar biriktirdik.
Kerbela Şehitlerini Anma Programı’nda yüreklerimizde hüzün vardı. Hz. Hüseyin’in ve tüm şehitlerin hatırasını yad ederek kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik.
Bu vesileyle, Hz. Hüseyin efendimiz başta olmak üzere tüm Kerbela şehitlerini rahmetle yâd ediyorum’’ dedi.
Haber: Şener Kara

